Ознака: Гогова

Промоција на „Сонцестој“ од Катерина Гогова

Промоција на стихозбирката „Сонцестој“ од Катерина Гогова е закажана за 26 април, вторник, во 19 часот, во МКЦ. Стихозбирката е во издание на „МИ-АН“,...