Ознака: Глобална сигурнос

Проф. д-р Козарев од Опатија: Македонската асоцијација за корпоративна безбедност и...

Глобалната сигурност и новиот светски поредок, декодирање на економијата, и кибернетичката сигурност се главните теми што се дискутираат на конференцијата „Хрватски денови на безбедноста...