Ознака: гласачки измами

„Бугарските возови“ тргнаа низ државата, надлежните решително ги запираат

Полицијата во Бугарија лишува од слобода осомничени за подготовка на гласачки измами пред изборите Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) извести за „масовна...