Ознака: „Гени

Промоција на „Гени, мени, сени (Потеклото на бабите)“

Новата книга за возрасни на Владимир Лукаш, „Гени, мени, сени (Потеклото на бабите)“, ќе биде промовирана денеска, во 19 часот, во книжарницата „Литература.мк“, на...