Ознака: фотографија на неделата

Рај за очите, спокој во душата – „Свети Јован Канео“ на...

Рај за очите, спокој во душата - „Свети Јован Канео“ на Билјана Жаков е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија неделата. - Пловејќи по мирната...

Пензионерски разговори на Татјана Петровска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Пензионерски разговори на авторката Татјана Петровска, аматер-фотограф, е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Петровска, лие хоби е фотографијата е...

Витраж на Мики Трајковски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Витраж на авторот Мики Трајковски - Манца е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Фотографијата е избрана од најголемата македонска...

Кањон Матка на Зоран Карапанчев – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Кањон Матка на авторот Зоран Карапанчев е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Фотографијата е избрана од најголемата македонска Фејсбук-група за...

Црква Св.Никола – Маврово на Драган Скалероски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Црква Св.Никола - Маврово на авторот Драган Скалероски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена на...

Лет во место на Илија Ацески – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Лет во место на Илија Ацески на авторот Илија Ацески е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Колибри пеперутка, ги користи...

Фамилијарна прошетка во природа на Димитар Бирачоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Фамилијарна прошетка во природа на авторот Димитар Бирачоски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена на...

Поглед со верба на Бобан Јосифовски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Поглед со верба на авторот Бобан Јосифовски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена на цела...

Местото со најубави залези во Македонија, Св. Јован Канео на Димитар...

Фотографијата Местото со најубави залези во Македонија, Св. Јован Канео на авторот Димитар Бирачоски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре...

Штркови на зајдисонце на Александар Менкиноски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Штркови на зајдисонце на авторот Александар Менкиноски е овонеделниот избор на фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена на цела страница во печатеното...