Ознака: фотографија на неделата

Куќички од Крушево на Ања Поповиќ – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Куќички од Крушево на авторката Ања Поповиќ е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на оваа недела. -На фотографијата се прикажани шармантни куќи сместени...

Над пругата на Мартин Ташкоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Над пругата на авторот Мартин Ташковски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Фотографијата е направена на 21 мај 2022 година...

Заоѓање на полната месечина над Охрид на Ристе Спироски – ФОТОГРАФИЈА...

Фотографијата Заоѓање на полната месечина над Охрид на авторот Ристе Спироски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Фотографијата е направена неколку...

Скриениот габровски убавец на Александар Костадинов – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Скриениот габровски убавец на авторот Александар Костадинов е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Го слушате, го чувствувате, ве допираат ептен нежно...

Во маглата на Илија Ацески – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Во маглата на авторот Илија Ацески е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Снимена е 2 јануари 2023 на Топташ,...

Зајдисонце на Канео на Александар Менкиноски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Зајдисонце Канео на на авторот Александар Менкиноски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела страница...

Есен во Скопје на Никола Петрeвски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Есен во Скопје на авторот Никола Петрeвски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела страница во...

Кај муралот на Горан Стефановски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА на Бранко...

Фотографија на авторот Бранко Цвијановиќ е овонеделниот извор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Тешко е кога човек е странец во странство. Но уште...

„Македониумот“ на Дарио Димоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Македониумот“ на авторот Дарио Димоски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела страница во печатеното издание...

Хотел од милион звезди на Димитар Бирачоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотофрафијата Хотел од милион звезди на на Димитар Бирачоски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Уживање под Млечен пат - вели...