Ознака: фотографија на неделата

На жичара, на Пелистер на Дамијана Ристевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата На жичара, на Пелистер на авторката Дамијана Ристевска е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела страница...

Рефлексија на Михаил Гаџовски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Рефлексија на авторот Михаил Гаџовски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Дождлива ноќ во Битола - вели авторот, кој додава...

Урбана топлина во главниот град на Игор Ристески – ФОТОГРАФИЈА НА...

Фотографијата Урбана топлина во главниот град на авторот Игор Ристески е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Игор Ристески е фотограф ентузијаст....

Предаторски поглед на Тони Милчевски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Предаторски поглед на авторот Тони Милчевски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Лав од Золошката градина во Скопје -...

Зајдисонце на Канео на Александра Настова – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Зајдисонце на Канео на авторката Александра Настова е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Обожавам зајдисонца поради нивната волшебна и спокојна...

Галичка невеста на Викторија Стојковска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Галичка невеста на Викторија Стојковска е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Галичка свадба е традиција која плени со својата автентичност и...

„Светот на инсектите“ на Тања Димитриевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Светот на инсектите“ на Тања Димитриевска е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Ова е една од моите фотографии направена...

„Мартина и Трибанана“ на Сашо Алушевски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Мартина и Трибанана, 2021“ на Сашо Алушевски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Станува збор за портрет на Мартина ...

Пеперутка на цвет на Тоши Трајчев – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Пеперутка на цвет“ на Тоши Трајчев е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Фотографијата е сликана во близина на локалитетот...

Маглив ден над резерватот Козјак на Орце Стојчевски – ФОТОГРАФИЈА НА...

Фотографијата „Маглив ден над резерватот Козјак“ на Орце Стојчевски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела...