Ознака: Филип Шести

Хавиер Бардем без поддршка за шпанскиот монарх Филип: Кралевите можат да...

Големата холивудска ѕвезда Хавиер Бардем и понатаму продолжува да се залага за укинување на монархијата во неговата татковина Шпанија. -За мене кралевите можат да постојат...