Ознака: Филип Фиданоски

„Пикасо можеби јас“ изложбата на Филип Фиданоски во Кичево

Вечерва во ликовниот салон од Центарот за култура во Кичево, беше отворена изложбата на уметникот Филип Фиданоски со работен наслов „Пикасо можеби јас“, посветена...

„Пикасо можеби јас“ – изложба на Филип Фиданоски во Центарот за...

Вечерва со почеток во 19 часот, во уметничкиот салон од Центарот за култура во Кичево, ќе биде отворена изложбата на ликовниот уметник Филип Фиданоски...