Ознака: Фахрудин Хамиди

Потребни се 100 до 150 илјади евра и три до пет...

Директорот на М-ННАВ Фахрудин Хамиди на денешниот брифинг, осврнувајќи се на аферата „паразити“ што ја објави опозициската ВМРО-ДПМНЕ, а се однесува на платите на...