Ознака: Елисејската палата

Кој ќе вози во повеќе брзини, а кој „во рикверц“

Од Елисејската палата нови идеи за прекројување на ЕУ Мошне симптоматична забелешка, добиена како резултат од македонското евроинтегративно искуство, е таа дека „кога францускиот претседател...