Ознака: електронски табли

Речиси целиот турнир ќе се игра на електронски табли и ќе...

ШАХ - РАСТЕ БРОЈОТ НА ПРИЈАВЕНИ ЗА НАСТАП НА „ОПЕН СКОПЈЕ 2022“ На 26 дена до почетокот на турнирот, пријавени се 60 шахисти (шест шахистки)...