Ознака: електричини автомобили

Бесими, Бектеши и Деспотовски ја поздравија новата стратешка инвестиција со која...

Владата на Република С.Македонија, застапувана и претставувана од Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони и „НЕКСТ.Е.ГО МОБИЛЕ“, денеска во ТИРЗ Тетово потпишаа договор за...