Ознака: ЕКИПНО СП

Македонија ја победи силната Германија

ШАХ - ЕКИПНО СП ЗА СЛЕПИ И ЗА СЛАБОВИДНИ ЛИЦА Македонската репрезентација ја забележа третата победа на 9. Светско првенство (СП) во шах за слепи...

Македонија загуби од Израел и од Србија

ШАХ - ЕКИПНО СП ЗА СЛЕПИ И СЛАБОВИДНИ ЛИЦА Македонската репрезентација забележа два пораза во низа на 9. Светско првенство (СП) во шах за слепи...