Ознака: е.GO

Деспотовски: Инвестицијата на „Е-Го“ предвидува 891 работно место со бруто-плати до...

Инвестицијата на германскиот производител на автомобили на електричен погон „Е-Го“ во технолошко индустриско-развојната зона во Тетово се проценува на околу 130 милиони евра, а...

Бесими, Бектеши и Деспотовски ја поздравија новата стратешка инвестиција со која...

Владата на Република С.Македонија, застапувана и претставувана од Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони и „НЕКСТ.Е.ГО МОБИЛЕ“, денеска во ТИРЗ Тетово потпишаа договор за...