Ознака: Душан Коцев

Изложба „Копнежот на светлината“ од Душан Коцев во Прилеп

„Копнежот на светлината“ е изложбата на слики од Душан Коцев отворена во ликовниот салон на ЦК „Марко Цепенков“. Со изложбата Душан преку своите уметнички...

Во Прилеп изложба „Копнежот на светлината “ од Душан Коцев

„Копнежот на светлината“ е изложбата на слики од Душан Коцев што ќе биде отворена вечерва (петок 29.09.2023) од 19 часот во ликовниот салон од...

30 години ликовно творештво на Душан Коцев – изложба во Кавадарци

Ликовниот уметник Душан Коцев од Радовиш со изложбата со наслов „Копнежот на светлината“ која синоќа беше отворена во галеријата на домот на културата „Иван...