Ознака: Драган Тасевски

Поранешниот воен авиомеханичар дедо Драги се радува на животот, и на...

ПРИКАЗНИ ОД ЖИВОТОТ Ти дојдоа гости, дедо Драги, му подвикнува медицинската сестра на 103-годишниот Драган Тасевски, кој со прекрстени раце седи во дневната соба и...