Ознака: Досиејата

Досиејата на Твитер – цензурата се дигитализирала и приватизирала

Што ни открија петте изданија на „Досиејата на Твитер“? По преземањето на Твитер, Илон Маск тврди дека оваа социјална мрежа ќе го промени начинот...