Ознака: домашна енергија

За одржлива долгорочна стабилност и развој, базната домашна енергија засега да...

Повод: Предупредувањата на ревизорите за „неизвесна енергетска иднина“ Поблиската сигурна и стабилна иднина на енергетиката во Македонија е во веќе утврдените и потенцијални резерви на...

Повеќе домашна енергија и диверзификација!

Некои (пре)пораки од „Македонскиот енергетски форум 2023“ Во еден од повпечатливите настапи на учесниците на „Македонскиот енергетски форум 2023“, американската амбасадорка во земјава, Анџела Агелер,...