Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25462)

Стоп за сите војни!

Колега ми праќа петиција за запирање на војната во Украина. Повеќе како провокација отколку како пријателско споделување на каузата. Не верува дека ќе потпишам,...

Корисни идиоти, далеку од Истокот, а надвор од Западот

Оној што не сака да прифати дека само она што било може да го зачува од она што ќе биде е патолошки случај и...