Ознака: Дијана Томиќ-Радевска

Дијана Томиќ Радевска изложува во Струга

Изложбата на Дијана Томиќ Радевска е отворена во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга, во просториите на музејот „Д-р Никола Незлобински“....

Изложба „Случајни средби“ во Прилеп

Во Ликовната галерија во Прилеп до 28 јули ќе биде поставена изложбата „Случајни средби“ на Дијана Томиќ-Радевска. Случајните средби, поточно состојбите на кои случајно налетувала...