Ознака: Дете бегалец

Подвигот на 11-годишниот херој кој помина над илјада километри од Украина...

Додека Русија и Украина договараат услови за воспоставување на хуманитарните коридори преку кои цивилите ќе излезат од критичните подрачја, едно 11-годишно момче морало само...