Ознака: чествување на Гоце Делчев

Џамбаски: Нема да дозволам името на Гоце Делчев да биде цел...

Нема да дозволам името на Гоце Делчев да биде цел на пазарење во рацете на бесрамните политички трговци во Скопје, пишува на социјалните мрежи...

Денес се одбележуваат 120 години од смртта на македонскиот револуционер Гоце...

Во земјава денеска се одбележуваат 120 години од смртта на македонскиот револуционер и борец за слобода Гоце Делчев. Бројни делегации и граѓани денеска ќе положат...

Полицијата ќе обезбеди мирно чествување, нема да дозволиме никој да го...

Македонската полиција има капацитети во било какви услови да ја задржи безбедноста и мирот и спокојот на граѓаните, вели министерот за внатрешни работи Оливер...