Ознака: блиски луѓе

Добрите односи со блиските луѓе нѐ прават најсреќни

Студија на „Харвард“ Студијата е започната во далечната 1938 година и продолжува до денес, а првите испитаници биле студенти од „Харвард“ и сиромашни деца од...