Ознака: Бесија Иљази

ДКСК потврди дека отвориле предмет за проверка на имот на Бесија...

Државната комисија за спречува на корупцијата (ДКСК) за МИА потврди дека по сопствена иницијатива отвориле предмет за проверка на податоците за имотна состојба и...

Организациската директорка на Токсикологија тврди дека клиниката има потреба од 18-те...

Организациската директорка на Клиниката за токсикологија, Бесија Иљази во изјава за албански медиуми тврди дека клиниката има потреба од 18-те вработувања што предизвикаа превривања...