Ознака: „Бело се пере на деведесет“

„Бело се пере на деведесет“ е последнoто што ми го кажа...

Броња Жакељ, словенечка писателка Очекував дека ќе се чувствувам непријатно поради тоа како се изложив и ја раскажав мојата многу интимна приказна во мојата книга....