Ознака: Беким Незири

Судот одлучува по жалбата на Обвинителството за упадот во М-НАВ, адвокатот...

Кривичниот совет при Основниот кривичен суд Скопје денеска одлучува по жалбата на Основното јавно обвинителство – Скопје против решенија на судии од претходна постапка...