Ознака: барање решение

Активно работиме на изнаоѓање решение за ФИНКИ, велат од МОН и...

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири денеска изјави дека добил негативно мислење бараките во кои се сместени вработени на Бирото за развој на...