Ознака: атопичен дерматит

Атопичен дерматит во детска возраст

Автор: д-р спец. Андријана Андреевска Степановска, Универзитетска клиника за детски болести – Скопје Атопичниот дерматит, познат и како атопичен егзем, е најчестиот тип на хронично,...