Ознака: Анџело Ѓоргиевски

Анџело Ѓоргиевски на судењето за Тот: Судот да ме казни за...

Барам од судот да ме казни за она што реално сум го направил, а тоа, според мене, мислам дека и според многу други, секако...

Сведоци-експерти за психолошката состојба на Анџело Ѓоргиевски: Се виде дека е...

Судењето за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот продолжува на 9 ноември Судењето за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот, кој беше претепан до смрт...