Ознака: албанско

Во полицијата во Велес пријавено дека ученик истакнал албанско знаме во...

Во СВР Велес денеска во 10 часот директорот на Општинското средно училиште „Јовче Тесличков“ Васко Трајковски пријавил дека ученик истакнал знаме на Република Албанија...