Ознака: актерство

Холивудскиот заводник Брендан Фрејзер се враќа на актерството

Актерот Брендан Фрејзер, најпознат по улогите во филмовите „Мумија“, „Џорџ од џунглата“ и „Патување до центарот на Земјата“, му се врати на актерството по...

Прирачник за совладување на актерството, драмското пишување и режијата

Милош Б. Андоновски, режисер и професор Учебник по предметот Драмска уметност е потребен последниве 21 година, но за состојбата сме заслужни и самите ние од...