Ознака: акредитивните писма

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Кралството Тајланд...

Претседателот на државата Стево Пендаровски денеска ги прими акредитивните писма на Апират Сугондхабиром, новоименуван амбасадор на Кралството Тајланд во Македонија, со седиште во Анкара...

Односите со Америка се во длабока криза, Балтичкото Море е немирно,...

Русија е подготвена за дијалог со сите земји и нема да се изолира, изјави Владимир Путин, обраќајќи им се на странските амбасадори на церемонијата...