Ознака: Агенцијата на национална безбедност

Ќе се бара одговорност за случајот „Онишченко“

Денеска, на затворена владина седница, се очекува директорот на Агенцијата на национална безбедност (АНБ), Виктор Димовски, да даде извештај за случајот „Онишченко“, односно за...