Ознака: 69 години

Прилепски театар со „Пиреј“ одбележува 69 години

В понеделник од 19.30 часот со прикажувањето на претставата „Пиреј“ од Петре. М. Андреевски, во режија на Љупчо Ѓоргиевски, театарот „Војдан Чернодрински“ ќе одбележи...