Ознака: 18 годишен јубилеј

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје слави 18 години успешна и...

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје во мај 2023 одбележува 18 години како дел од реформираниот пензиски систем, а низата успеси и зрелата лидерска...