Ознака: јсп скопје

Укинати сезонските линии „58“ и „69“ на ЈСП

ЈСП Скопје соопшти дека од петок (19.10.2018) се укинуваат сезонските линии 58 (Транспортен центар-Јаболци, Нова Брезница) и 69 (Транспортен центар-Дивле, Катлановско Блаце, Кожле). Линиите 58...