Ознака: четврток

„Црн петок“ почнува в четврток?!

Граѓаните со нетрпение го очекуваат 1 декември (кој се паѓа во четврток), кога се очекува и најавеното драстично намалување на цените на прехранбените производи....

„Златните раце на Фре“ в четврток во Филхармонија

„Златните раце на Фре“ е насловот на концертот на Македонската филхармонија, кој ќе се одржи в четврток (27 февруари), во 20 часот. Како солист...

В четврток прскање против комарци во Скопје

Град Скопје информира дека на 29 август, четврток, во раните утрински часови ќе се изврши авионска дезинсекција против ларви од комарци, на подрачјето на...

В четврток петто прскање против комарци во Скопје

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во четврток, на подрачјето на градот Скопје, ќе изврши авионска и терестрична дезинсекција против ларви од комарци. Имено, авионската...