Ознака: хит-серија

Нова сезона на анимираната хит-серија „Рик и Морти“

Наградуваната анимирана серија „Рик и Морти“ се враќа со петтата сезона, која ќе биде ексклузивно достапна на „Ејч-би-о гоу“ од 21 јуни. Истиот ден...

Опасниот шарм на убиецот од хит-серијата „Ти“

Стабилната формула на Нетфликс, која успешно го заробува вниманието на гледачот, освен што вклучува одлични филмски наслови, не разочарува ниту со широката понудена палета...