Ознака: „Ф-16“

По најавите дека ќе набави осум авиони „Ф-16“: Ја купува ли...

Досега, во меѓународната политика, Бугарија по сите линии имаше поддршка од Европската Унија, но тоа не беше случај и со САД, кои многу пообјективно...