Ознака: уништивме

Уништен сомнителен инсулин од паралелен увоз

Министерството за здравство потврди дека е уништен инсулин, откако ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција објави дека е уништен инсулин со валиден рок во вредност од 1,5...