Ознака: Триглав

Групацијата Триглав во Q1 2023

Зголемен обем на работа и помал профит во време на предизвикувачки околности Во Q1 2023, Групацијата Триглав ефикасно го зголеми обемот на работа на 484,6...

Триглав Осигурување со нов производ за осигурување на дом, „Мој дом“

Триглав Осигурување го воведува „Мој дом“ - нов производ за осигурување на домот. „Мој дом“ нуди избор на повеќе пакети на покритија. Клиентите имаат...

Групација Триглав во 2022: Зголемен обем на работење и профит

Преземени натамошни чекори за развој на балансирано и одржливо работење Според неревидираните податоци, вкупниот приход на Групацијата Триглав во 2022-ра година се зголеми за 10%,...

АМ Бест го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза,...

Агенцијата за кредитен рејтинг АМ Бест, во рамките на редовната годишна ревизија на Заваровалница Триглав и Позаваровалница Триглав Ре, ги потврди кредитниот рејтинг на...

Триглав е групација со стабилна капитална позиција и добри оперативни перформанси

S&P го потврди високиот кредитен рејтинг „А“ со стабилна среднорочна прогноза  о својата редовна годишна ревизија на 5-ти септември, 2022 година, S&P Global Ratings (во...

Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2021...

Рекордни резултати и јакнење на работењето Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав, на седницата одржана вчера, го потврди ревидираниот годишен извештај на Групација Триглав и на...

Триглав ја задржа цврстата капитална позиција и високата добивка за ...

S&P ја потврди висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во продолжение S&P, или агенција), по извршениот...

Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2020...

Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.03.2021 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за...

Групацијата Триглав финансиски многу силна и со стабилно работење

Агенцијата за кредитен рејтинг AM Best, при редовниот годишен преглед, на Заваровалница Триглав и на Позаваровалница Триглав РЕ повторно им ги потврди бонитетната оценка...

Заваровалница Триглав ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија...

Во предлогот за дистрибуција на акумулираната добивка, компанијата ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија на осигурување Агенцијата за супервизија на осигурување...