Ознака: Таен

„Инсајдер“: Откриен тајниот бункер на Владимир Путин во Црното Море

„Инсајдер“ Ќе помислите дека архитектите кои ја дизајнираа палатата на Владимир Путин мислеле на сè. На крајот на краиштата, комплексот од 190.000 метри квадратни и...

Откриен мистериозен таен премин под британскиот Парламент

Парламентот на Велика Британија објави дека неодамна откриениот таен премин под неговото здание бил изграден уште во 1661 година, по повод крунисувањето на кралот...

Таен бриселски документ најави ново мигрантско цунами

Мигрантите од камповите во Либија, Турција и во Иран би можеле да предизвикаат нова мигрантска криза на европскиот континент и да ја активираат балканската...