Ознака: Стечаен управник

ТАТ бил дива штедилница од самиот почеток

Стечајниот управник констатирал Штедилницата и менувачница ТАТ Битола, била дива штедилница уште од самиот почеток, тврди актуелниот стечаен управник на ТАТ, Коле Волчевски. Според него,...