Ознака: старечки дом

Молитва во бугарските џамии за загинатите во селото Ројак и во...

Во сите џамии во Бугарија утре ќе има молитва и помен за трагично загинатите во домот за стари лица во варнеското село Ројак и...

Две лица загинаа при пукање во зграда за стари лица во...

Најмалку две лица загинаа денеска при пукање во станбена зграда во која живеат постари граѓани во Мериленд, недалеку од Вашингтон, а еден осомничен е...

Една пензија доволна за десет дена во старечки дом

Дали е време да се размислува за некаква опција за субвенционирање на пензионерите од страна на државата, со што би се покрил дел од...