Ознака: Снешко

Снешко и Гордана

Прекрасно јануарско утро. Маврово беше облеано со сонце. Куќичките, дополу завиени во снегот, сѐ уште спиеја. Снешко се сончаше во дворот. Уживаше во првите...

Со малку труд и креативност направете совршени новогодишни украси за вашиот...

Новогодишните празници се ближат и украсувањето на домот е во полн ек. Доколку размислувате и оваа година на новогодишната елка да ѝ дадете личен...