Ознака: скршено

Синдромот на скршено срце се јавува главно кај жени: Какви се...

Синдромот на скршено срце или Такацубо кардиомиопатија настанува после стресна ситуација и речиси секогаш се јавува кај жени во постменпауза Автор: Д-р Арлинд Сејдини ,...

Кај грнчарот грнето скршено

Сериозните неправилности утврдени од страна на ДЗР кај Уставниот суд може да бидат проблем во долгоочекуваните пристапни преговори на Македонија со Европската Унија (ЕУ),...

Синдром на скршено срце

Во времето во кое живееме, кога постојат силни стресни ситуации, не треба да заборавиме да се заштитиме од преголеми дози адреналин и да ги...