Ознака: Саша Николовски -Ѓумар

Концерт посветен на Саша Николовски – Ѓумар

„Омаж за Саша Николовски -Ѓумар“, посветен на големиот македонски диригент, ќе се одржи в четврток во 20 часот во македонската Филхармонија. Пред концертот во...