Ознака: ротирање

Специјалистите ќе ротираат низ болниците во внатрешноста

Министерот за здравство Венко Филипче на вчерашната прес-конференција ја информира јавноста дека проблемот со недостиг од специјалисти во здравствените домови во внатрешноста на земјава...