Ознака: регенерација

„Регенерација“ до крајот на месецов во МКЦ

Ликовната изложба „Регенерација“ на авторките Ана Ивановска, Христина Зафировска и Маја Кировска ќе биде отворена до 30 октомври, во галеријата на Младинскиот културен центар...

Скопје град за регенерација на културното наследство

Во рамките на европскиот проект Регенерација и оптимизација на културното наследство во креативните градови (РОК) планирани се многубројни активности. Во нив ќе бидат инволвирани...